QNAPról Terramaster

Az első NAS/DAS vásárlás előtt itt teheted fel kérdéseid a TerraMaster vagy Synology termékekkel kapcsolatban. Ebben a topikban minden regisztrált tag témát nyithat és hozzászólást írhat, a többi topik viszont csak vásárlóink számára érhető el termékregisztráció után. Ha van már TerraMaster vagy Synology készüléked, kérdezz bent a fórumban, ne itt (akkor is, ha újat vennél)!
entemi

QNAPról Terramaster

Hozzászólás Szerző: entemi »

Hali,

átállt itt valaki Qnapról Terramasterrre?
Mik a tapasztalatai?

Kösz?
Im
Gandalf

Re: QNAPról Terramaster

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Szia! Fórumtagokkal nem tudsz beszélgetni a nyitott topikokban, pl. itt, csak adminokkal és moderátorokkal. Én sok évig használtam QNAP-ot, mivel mi hoztuk be az országba először, ahogy később a Synology-t is. Most otthon éppen TerraMaster-t használok. Mi érdekel az „átállás” kapcsán?
NAS-FÓRUM.HU admin
entemi

Hozzászólás Szerző: entemi »

A különbségek érdekelnének. Előnyok, hátrányok.
A Qnap nekem már túl bonyolult kezd lenni. (amilyen irányba fejlesztik, az már nem az otthoni felhasználókat célozzák meg)
Gandalf

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

entemi írta: 2026.06.23. 16:35 A különbségek érdekelnének. Előnyok, hátrányok.
A Qnap nekem már túl bonyolult kezd lenni. (amilyen irányba fejlesztik, az már nem az otthoni felhasználókat célozzák meg)
Elnézést a lassú válaszért, elsiklottam a posztod felett valahogy. Azt javaslom, próbáld ki magad! EBBEN a hírünkben megtalálod a linket és a belépési instrukciókat egy TSO7 demó felülethez!
Szerintem a TOS7 teljesen barátságos, nem rendszergazdáknak készült elsősorban, de ők is jól használhatják természetesen. A magyar fordításban vannak néhol béna hibák, de ezeket kijavíttatjuk. QNAP vagy Synology után nem kihívás megszokni a TOS7-et, nagyon hasonlók, főleg a DSM és a TOS7.
NAS-FÓRUM.HU admin
Válasz küldése